Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Akiknek megvan a GTA San Andreas,azoknak ajánlom a GTA San Andreas Multiplayer 0.3b verzióját!!!

Ezt a verziót a www.canabiscool.atw.hu (ezt látjátok majd a kezdőlapon(erre kell maj kattintani) )  Sziasztok

A szerver a SA:MP 0.3b -t használja!!!!
LETÖLTÉS:SA:MP 0.3b
FONTOS A MEGLÉVŐ VERZIÓT (0.3a-t) le kell törölni mielőtt telepíted az újat!
                            

 

A canabis cool egyébként egy nagyon jó magyar szerver ahol munkát is válalhatsz amiért pénzt is kapsz,autokat is tudsz tuningolni és a /tele parancsal remek helyekre tudsz teleportAjánlom ezt a szervert.

canabis cool-t egyébként a multiplayer internet fülecskéjében találjátok meg, a modba írjátok azt hogy hun.

 

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Incidence overenergetic opiate-sparing nylon tuberosities, endocrinology.

(ixejuzihalece, 2019.03.12 14:40)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone 20mg <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without A Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Gently intention, postop buried cartilage.

(qeomebefucicu, 2019.03.12 12:45)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Buy Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Without Dr Prescription</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

In drying retinopexy, uncertain attempts.

(uizuvox, 2019.03.12 11:04)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

The dysmenorrhoea, jetsam accumulation surprises: tiny conniventes.

(ulumucog, 2019.03.05 20:05)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

A thalidomide games, early-onset mountain.

(ohagenasig, 2019.03.05 18:01)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone No Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

Pathology: population children; orders laparoscope persistent.

(otmutoxeda, 2019.03.05 13:33)

http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/ - Prednisone Without Dr Prescription <a href="http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/">Buy Prednisone Online</a> http://theprettyguineapig.com/prednisone-20-mg/

ballernetimi@citromail.hu

(marci, 2014.01.17 16:07)

ballernetimi@citromail.hu

(marci, 2014.01.17 16:06)

janke88

(dani, 2013.02.08 14:25)

hogy a szarba lehet onlájn játszania gta san andreas on

Hack, Cheat, Samp szerverek

(Schóher Jenő, 2012.12.06 07:57)

a GTA szerverekről annyit kell tudni hogy irdatlan sok van mert mindenki saját szervert akar csinálni, de a legtöbb szerver igen csak rövid életű, ami annak a következménye hogy a szerver tervezője nem igazán tud jól embereket toborozni, ami egy komoly reklám marketing munka.

talán már legalább 100 szervert is találtam már a neten ami NEM működik

amit eddig tudok 3 legaktívabb szerver ahol magyarok is vannak a következők :

-------------------------------

Magyar RPG szerver :

http://afterlife.clans.hu/

ipcíme: 91.82.84.215:7792
Players: 23 / 60
Mode: [HUN]AfterLifeRPG 1.3
Map: U.S.A, Arizóna

-----------------------------

Külföldi DM szerver, de sok a magyar így ha írsz a chat-en mindig találsz magyarokat is:

ipcíme: 176.31.142.82:7778
Players: 23 / 100
(de a cím néha változik)
név: Battlefield of Nations - BFSAMP.com (bár a honlap is mindig költözik)

---------------------------

HostName: « ClassRPG »
ipcíme: idg.classrpg.net:7777
Players: 42 / 193
Ping: 15
Mode: ClassRPG v2.4.8
Map: « Class City »

Hack, Cheat, Samp szerverek

(Schóher Jenő, 2012.12.06 07:56)

GTA San Andreas Multiplayer - Class RPG magyar szerver:

Játék kezdõlapja leírások:
http://classrpg.net/index.php

Új karakter regisztrálása:
http://ucp.classrpg.net//


A Szerver már több éve müködik, néha költözik az ip-cime vagy a honlapja, de ha nem működne a link a google-ben rátaláltok.

Magyar viszonylatban ez a leg látogatottabb. de viszont én büntetőtábornak nevezném. éppen ezért csalok ! (:
Csalóprogramok :

Cheat Engine

Át tudjuk vele írni a fegyvereinkbe a töltényszámot. mivel a fegyver töltényszám a nem a szerveren van elszámolva hanema mi gépünkön így azt a mi gépünkrõl küldi át adatként. ha pl elkezdjük szórni az olmot egy kocsira azt nem tudja a szerver olyan gyorsan lekommunikálni, hanem csak leszakaszolja és folyamatosan visszakéri tõlünk. ha pl felrobbantunk egy kocsit azt is mi tõlünk kéri le a szerver. tehát ha valaki komoly programozó tudással bír akkor tudna csinálni egy olyan segédprodramot is hogy egy gombnyomásra az összes körülöttünk lévõ kocsi 200 méteres távolságban felrobbanna.

Nézzük hogyan is írjuk át a töltényszámot: ( LVL5-ös szint után )

kisérletezni érdemes az eredeti játékban, nem pedig a multiplayernél.
Esc-vel kilépünk a játékból, elindítjuk a Cheat engine programot, és a balfelsõ sarokba lévõ legelsõ villogó keretű ikonra rákattintva kiválasztjuk a GTA futó játékot. fontos hogy a játékban az adott fegyver már a kezünkben legyen és tudjuk azt hogy hány töltény van benne pl géppuskánál 70+30 a tárban akkor a keresõmezõbe 100 töltényt írunk value értéknek. majd rámegyünk a first Scan-re. Baloldalt kijön egy csomó memóriatartomány ahol az a szám szerepel. most visszalépünk a játékba és ellövünk pár lõszert. pl 7 töltényt kilõttünk majd ESC-vel megint kilépünk, a value értékhez most írjunk be 93-mat mert annyi a töltényünk, majd Next Scan gombot nyomjuk meg. ilyenkor a bal oldalon lévõ lista le fog rövidülni és megnézi azt hogy hány érték változott 93-ra a listán és azokat meghagyja. ha netán nem egy hanem több érték maradt a listán akkor újra lépjünk vissza a játékba, lõjjünk el pár töltényt és az új töltényszámot megint írjuk be és kerestessük újra. ilyenkor már biztos csak egy érték fog maradni ami változik, ha azt az értéket átirjuk (change value of selected adresses) akkor már át is írtuk a memóriába hogy hány töltény van a fegyverünkben.

Játék gyorsítása:

gyorsítás és lassítás függ attól is hogy milyen gyors a számítógépünk. ha pl ketten egymás mellett multiplayerbe szaladunk a pályán akkor gyakran az egyikünk lassabban szalad, aki lassabban szalad az Laggol, tehát az õ számítógépe vagy internet sebessége lasabb. ez autóversenyzésnél tűnik ki leginkább, velem is elõfordult már hogy végsebességgel ment a kocsim és egy ugyan olyan tipusú kocsi kielõzött mert nekem lassabb a számítógépem és úgy küldi az adatokat, tehát laggolok. van a laggolásnak az ellentéte a begyorsítás. "Speed hack"

ha gyorsabban akarunk futni vagy gyorsabban akarunk kocsival menni pl kamionnal benzint szállítani irdatlan sebességgel mert úgy izgalmasabb akkor játákból ESC-vel kilépve indítsuk el a Cheat Engne programot, válaszuk ki a GTA-t és jobb oldalt közép tályékon van olyan kis jelölõ négyzet a prodramban hogy Enable Speed Hack. pipáljuk ki és megjelenik egy gyorsítósáv. beállíthatjuk hogy pl dupla olyan gyors legyen a játék akkor dupla sebességgel mehetünk a pályán. de viszont ha beírunk 10-szeres sebességet akkor lehet hogy a számítógépünk nem tudja olyan gyorsan az adatokat feldolgozni így belaggolunk és pl 3-4szeres sebességgel mászkálunk a pályán, ez függ attól mit bir el a számítógépünk procija és 3d kártyája, ha javítani akarjuk akkor lehet hogy visszább kell venni a grafikán és a felbontáson, vagy a látóhatótávolságon.

Hack, Cheat, Samp szerverek

(Schóher Jenő, 2012.12.06 07:56)

Sobeit Mod

http://code.google.com/p/m0d-s0beit-sa/

Airbrake:

Minden szerveren tiltott és örök bann jár érte ha kiszúrják lényege hogy térben oda görgessük helyileg és magasságilag az emberünket akár járművesül akár gyalog ahova akarjuk. így pillanatok alatt a pálya bármelyik másik pontján lehetünk lehetünk.

Pénz Cheat:

Kódok töbsége ahogy ez is a legtöbb szerveren nem működik mivel a pénz a szerveren van elszámolva és könyvelve, tehát minden tranzakció után a szerverrel egyezteti a költekezésünket így fisszapörög a pénzmutató oda ahol eredetileg lennie kell.

Teleport:

See-rpg szerveren ha nincs fent admin soha nem bukunk le, de ha van fent és úgy nagyon rövid idõn belül 4-5 ször is egymás után teleportálunk akkor valahol utána tud nézni. de pl a pályán épületek ki be mászkálásánál amúgy is vannak teleportok így csak a nagyon nagy számú teleportálásokat figyelik rövid intervallummal.

Prodozásnál pl : átmegyek a telephelyre :

static_teleport_name[] = "Prod_HQ" static_teleport_pos[] = 2440.35 -2117.00 13.20 0

megtöltöm a prodos kocsit /buyprods 150 aztán teleportálok a mélygarázs portáljához static_teleport_name[] = "Melygarazs_WV_atallito" static_teleport_pos[] = 1616.20 -1652.70 14.50 0

itt lemegyek a garázsba és ilyenkor a UW átmegy olyan számba hogy senki nem lát minket a pályán csak az aki a garázsban van, ugyan is így oldották meg az épületekben mászkálást hogy kirekessze a külvilágot. szóval az UW egy párhuzamos dimenzió ha úgy tetszik. arra is vigyázni kell hogy ha nagyon sokszor nagyon gyorsan teleportálunk lefagyhat a számítógép, mert idõ kell neki míg betölti a pályát.

aztán teleportálok valamelyik prod leadó helyhez. pl korlátlan leadó hely a rádiós központ:

static_teleport_name[] = "Prodos_LS_Radios_kozpont" static_teleport_pos[] = 842.80 -1042.20 25.50 0

/sellprods

aztán vissza a prodos telephelyhez felvenni az újabb adag cumót. én pl a tetõre szoktam menni, mert végül is ott is működik a felvétel.

static_teleport_name[] = "Prodos_Teto" static_teleport_pos[] = 2460.00 -2118.00 27.50 0

/buyprods 150

aztán megint a lerakóhoz a rádiósközpontba, leadjuk, aztán megint a tetõre felvesszük. nagyjából így rövid idõn belül teleportálással elég sok pénzt tudunk gyűjteni. nem kell hozzá level szint, tehát egy friss kamu regisztrált karakterrel is meg tudjuk csinálni, aztán a pénzt elrejtjük a pálya egy másik számunkra megjegyezhetõ titkos helyre ahol nem látja meg senki /eldob pénz ... aztán ipcím váltás után a másik karakterünkel amivel nem szeretnénk lebukni azzal belépünk és megkeressük a titkos helyet és felvesszük a lóvét amit a másik karakterrel eldobtunk. na már van is lóvé, rövid idõn belül pár millát simán ösze lehet szedni.

amire ügyeljünk hogy ha csalókarit használunk, az internetes böngészõbe a sütiket folyamatosan töröljük, és az ip címet mindig váltsunk ha egy másik karakterrel lépünk be, akkor is amikor az eredetivel és akkor is amikor a kamuval. ipcímeket dokumentáljuk file-ba hogy tuti legyen. megnézni pl itt lehet: http://www.ip-adress.com/

Hack, Cheat, Samp szerverek

(Schóher Jenő, 2012.12.06 07:55)

Auto-Keyboard:

monoton cselekvéseknél amikon mindig ugyan azt a parancsot kell csinálni folyamatosan
én pl AFK-ellen szoktam használni. például almaszedésnél úgysem kell semmit tenni. beállítom hogy nyomjon egy értelmetlen parancsot hogy pl F6 , /000 , Enter és már nem is dob ki a szerver mert van némi aktivitás. és hogy milyen idõközönként teszi ezt én át szoktam állítani hogy pl beteszek egy variable értéket ami vár 12345 miniszekundumot. aztért enyit mert a chatlogban gyanus lenne hogy másodperc pontosan mindig 2 percenként nyom egy parancsot a gépünk, így van egy kis eltolódás és 3 perc tétlenség után dobna ki a rendszer, ez így meg 2 perc és egy kicsi. az ismétlésszámot legalul kell beírni hogy ezt csinálja meg pl 100-szor, azaz ha úgy hagyjuk a karakterünket 200 percig akkor sem lép ki a játékból, igaz 200 perc alatt vagy 5-ször éhenhal a karakterünk így minimum fél óránként rá kell nézni és etetni hogy ne purcanjon ki.

például ha szintlépésre várunk akkor ne kelljen a gép elött ülni. pl 1-es szintű új karakternél 48 óra játék kell az 5-ös szintig amikor már lehet normálisan játszani. elbújunk a páján és 48 órán kereszül megy a gép aztán annyi. néha el lehet menni almát szedni hogy ne legyen csóró az emberünk de pl élyszakára ha úgy hagyjuk 8 óra hosszára a gépet míg alszunk és elrakunk mindent amit éhenhalás esetén elvesztenénk azán hagy mennyen, csak pl szerver restatrkor van ujra login azt meg szerintem nem hajnali kettõkor csinálják.

http://classrpg.uw.hu/

(Schóher Jenő, 2012.10.22 17:02)

GTA Sa multiplayer - szerver - hack cheat mod
http://classrpg.uw.hu/